Baba ktorá chodí na slniečkarsku školu

Baba ktorá chodí na slniečkarsku školu, fotiaca fotky z Indie, Afriky … má výstavu, ako maloletú ju fotí a kreslí jej učiteľ v polo aktoch, odíde z výstavy … nie je to programovanie osobnosti na sebadeštrukciu?
pracovala v jazykovej škole
pracovala ako modelka
12 rokov strávila v zahraničí
zamilovala sa do Indie a Thajska
Už ako 14 ročná pózovala
34 – 20 = 14
JOJ KRIMI: Bola zdehonestovná a umučená cudzincom
Už pred týždňom, pondelok 11. novembra 2019, našli ráno chodci telo ťažko zranenej 34 ročnej ženy priamo v centre pod mostom Apolo. Táto bola zmlátená a podchladená a neprežila prevoz do nemocnice.
Ako sa ukázalo, žena bola brutálne znásilnená a to análnym spôsobom. Napriek tomu, že podobný brutálny zločin je výnimočný a pri nezadržaní páchateľa vrhá do nebezpečenstva celú verejnosť, polícia o zločine trestuhodne mlčala a neinformovala verejnosť. Je možno predpokladať, že jeden z motívov jej mlčania boli aj blížiace sa oslavy 17. novembra a ideológovia “slušnosti” nechceli kaziť tieto “oslavy”.
Ľudia sa v diskusiach pýtajú:
Kto bude za toto ohrozenie verejnosti potrestaný?
Bude zriadený 100 členný vyšetrovací tím aby sa našiel vrah, ako sa to stalo pri vražde Kuciaka?
Budú organizované pochody požadujúce zvýšenú bezpečnosť? Bude sa požadovať zvýšená prezencia polície v mestách?
Análne znásilnenie silne pripomína sexuálne praktiky arabských imigrantov – bude sa táto stopa prešetrovať a odstúpia všetci tí, čo pomáhajú migrácii Arabov do Európy?
Nebohá Viola sa pohybovala v prostredí multikulti a je možné, že vraha možno hľadať aj tam. Nebolo by to prvý raz v Európe, čo by si členky welcome kultúry takto odskákali svoj zločinne naivný postoj.
V každom prípade je odporný ten rozdieľ medzi reakciou masmediálnych moralistov pri vražde nejakého agenta Kuciaka a pri tomto prípade brutálne mučenej a zavraždenej mladej ženy, pohodenej v strede hlavného mesta na ulicii ako prašivý pes.
Bolo by treba ppripomenúť aj skučanie, keď pred pár rokmi akýsi brutálny športovec skopol na smrť Východoaziata. Teraz, pre Violu, nik plakať nebude?
Zrejme máme začať brať smrť priamo v našich mestách ako niečo normálne. Len pripomeniem, že Viola patrila takmer určite k nim – bola multikulti a progresívna. Je priam typické, že prví si svoju karmu odskáču podobní slniečkári.

One thought on “Baba ktorá chodí na slniečkarsku školu

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname