Deti zmätené LGBT aktivistami končia na klinike

Hoci zarytý Európan, známy český sexuológ Vladislav Chvála sa postavil za maďarského „diktátora“ Viktora Orbána, ktorý chce deti chrániť pred propagandou LGBT na školách a pedofíliou. Z vlastnej praxe lekár vidí, ako deti zmätené aktivistami končia na jeho klinike. Mnohí si želajú preoperovať pohlavie

Maďarsko zákon pedofília

Aktivisti upevňujú veľké dúhové nafukovacie srdce pred budovou maďarského parlamentu v Budapešti 8. júla 2021

Hoci nadnárodné európské inštitúcie kritizujú maďarský zákon o zákaze propagandy homosexuality na školách ako homofóbny, niektorí odborníci nesúhlasia.

„Mňa to celé každopádne veľmi mrzí, pretože rozhodne nie som priaznivcom Orbána a naopak sa považujem za zarytého Európana a fandím Európskej únii. Bohužiaľ sa ale stáva, že ľudia, ktorí napríklad na základe svojej odbornej praxe dochádzajú k trochu iným názorom, než aké prezentujú niektorí LGBT aktivisti, sú automaticky zaradení medzi xenofóbov a priaznivcov politikov ako Orbán či Putin,“ podotkol v rozhovore pre Info.cz Chvála.

Odborník zdôraznil, že v detstve a v čase dospievania sa u ľudí vyvíja vzťah k sexuálnej identite a táto doba býva veľmi zložitá, „niekedy aj bolestná“. Deti sú aj tak dnes vystavení všadeprítomnej pornografii, čo vedie k tomu, že rýchlo rastie počet tých, ktorí sú zmätení v súvislosti so svojou sexuálnou identitou. Zároveň podotkol, že náklonnosť k rovnakému pohlaviu je v detstve normálna a nemusí znamenať, že prejavujú homosexuálnu orientáciu. To ale zneužívajú aktivisti.

„Sexualita má síce hlboký vrodený základ, ale to neznamená, že všetci, ktorí v období dospievania cítia väčšiu či menšiu náklonnosť k rovnakému pohlaviu, sú skutočne homosexuálmi. A presne toto sa im niektorí aktivisti snažia vnútiť,“ poukázal Chvála.

Sexuológ poukazuje, že zmätky o sexuálnej orientácii idú tak ďaleko, že deti chcú dokonca podstúpiť operačnú zmenu pohlavia.

„S takzvanými transgendermi je to ešte zložitejšie. Počet detí, ktoré žiadajú o zmenu pohlavia, totiž rapídne rastie. V ordinácii teraz riešime 13 takýchto prípadov, nárast je zreteľný v celom západnom svete. Nedávno som čítal, že na jednotke pre mladistvých transsexuálov na britskej klinike v Tavistock narástol v priebehu dvoch rokov počet žiadateľov o zmenu pohlavia desaťkrát, viac než o tisíc ročne. Asi sa niečo s deťmi deje,“ všíma si lekár.

Chvála preto nesúhlasí, že za každou žiadosťou o zmenu pohlavia stojí skutočná snaha získať pravú sexuálnu identitu. Dôvodov totiž môže byť celý rad.

„Riešili sme nedávno napríklad prípad štrnásťročného dievčaťa, ktorá sa chce stať chlapcom. Hlavným dôvodom je ale jej asexualita, nie príklon k mužskému pohlaviu. Ako sme zistili z pohovorov, tej dievčine sa proste cnie rovnako ako množstvu ďalších po dobe, keď bola dieťa a sexualita v jej živote nehrala prakticky žiadnu rolu,“ prehovoril o svojej praxi odborník.

Podľa neho, ak je niekto skutočne transsexuál, tak si cestu k zmene pohlavia nájde sám, aj bez propagácie zo strany aktivistov.

„Ak ale niekto tejto propagáciu podľahne, bez k tomu má naozaj reálny a vážny dôvod, môže z toho mať traumu na celý život. A to sa skutočne deje, len sa o tom veľa nehovorí,“ dodáva Chvála.

Pripomeňme, že 17 lídrov EÚ podpísalo spoločný list proti Maďarsku a za obranu sexuálnych menšín.

https://www.hlavnespravy.sk/odbornik-o-orbanovom-zakone-pocet-deti-ktore-ziadaju-o-zmenu-pohlavia-rapidne-rastie-nieco-sa-s-detmi-deje/2602588

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname