Vakcíny na báze COVID-19 RNA a riziko priónovej choroby

USA výzkumná studie: Očkování proti COVID-19 technologií mRNA může způsobit smrtelnou Nemoc šílených krav (BSE) a ještě horší Creutzfeldt – Jakobovu chorobu (CJD) Nějakou šílenou záhadou se nemoc BSE právě objevila v Polsku nedaleko českých hranic!

V novém článku publikovaném v časopise Microbiology & Infectious Diseases vyjadřuje značné obavy zkušený imunolog J. Bart Classen. Píše, že vakcíny proti COVID-19 založené na bázi RNA mohou způsobit více nemocí než epidemie COVID-19. Classenova studie prokazuje potenciál vakcín založených na technologii messenger RNA (mRNA) a vyvinutých společnostmi Pfizer a Moderna, vyvolat v lidském těle patologické konfigurace spojené s chronickými degenerativními neurologickými chorobami. Ačkoli se jeho článek primárně týká prionových onemocnění (stavů vyvolaných špatně poskládanými verzemi normálních proteinů – priony), Classen také uvádí několik dalších mechanismů, pomocí nichž by vakcíny na bázi RNA mohly vést k mnoha dalším potenciálním smrtelným nežádoucím účinkům.

Laicky řečeno – vakcíny založené na technologii mRNA mají podle Classena potenciál produkovat v lidském těle priony! Priony jsou velmi nebezpečné bílkoviny , které na rozdíl od normálních bílkovin lidské tělo nedokáže odbourat a zničit! Priony se hromadí v lidských buňkách, dokud je zcela nezaplní a tak je neusmrtí! Priony způsobují smrtelné neléčitelné lidské choroby – Nemoc šílených krav (BSE) a Creutzfeldt – Jakobovu chorobu (CJD). Nemoc CJD je tak nebezpečná, že vládní vyhláška 306/2012Sb, doslova nařizuje, že všechny lékařské nástroje, které se dostali do kontaktu s tkání pacienta s prokázaným onemocněním CJD musí být zničeny! (Nesmí být sterilovány!) Tato vyhláška dokumentuje lidskou bezmocnost proti prionům! Vládní vyhláška 361/2007 zařazuje vir SARS-CoV2 (COVID-19) do kategorie nebezpečnosti 3 a nemoc CJD do kategorie 3++, a to jenom proto, že se nemoc CJD nešíří na rozdíl od SARS-CoV2 vzduchem!

Za objev Prionů byla v roce 1997 udělena Stanley Prusinerovi Nobelova cena. (Rok po propuknutí nemoci šílených krav.)

Vzhledem k platnému usnesení rady Evropy ze 27.ledna letošního roku, které za Českou republiku schválili pirát František Kopřiva a Jaroslav Kytýr z hnutí ANO, máte právo podle bodu 7.3.4 žádat transparentní informace o bezpečnosti a možných vedlejších účincích vakcín, a tyto informace májí vlády a komise EU povinnost šířit ve spolupráci s platformami sociálních médií, aby se zabránilo šíření dezinformacím. Máte právo podle bodu 7.3.1  aby vlády zajistili, aby občané byli informováni o tom, že očkování NENÍ povinné a že na nikoho není politicky, společensky ani jinak vyvíjen nátlak, aby se nechal očkovat, pokud si to sám nepřeje. A máte právo podle bodu 7.3.2 aby vlády zajistili, aby nikdo nebyl diskriminován za to, že nebyl očkován kvůli možným zdravotním rizikům nebo proto, že nechtěl být očkován. http://michalapetr.cz/doku.php?id=start#map_826_eu_v_soku_ockovani_muze_zpusobit_nevylecitelnou_nemoc_silenych_krav_-_tvrdi_usa_vyzkum

Prióny, t. j. infekčné bielkoviny, ktorých rozmery sú pod hranicou rozlišovacej schopnosti svetelného mikroskopu i napriek tomu, že nepatria medzi živé organizmy, spôsobujú závažné neurodegeneratívne ochorenia nazývané prionózy. Pôvodcovia prionóz prechádzajú bakteriologickými filtrami, podobne ako vírusy, avšak na rozdiel od vírusov nevyvolávajú u napadnutých organizmov imunitné reakcie. Prióny nie sú infekčnými pôvodcami chorôb v klasickom zmysle. Značne sa odlišujú od ostatných známych patogénov (vírusov a baktérií), ktorých neoddeliteľnou súčasťou sú nukleové kyseliny (DNA a RNA). https://vedanadosah.cvtisr.sk/priroda/biologia/viete-co-sposobuju-neviditelni-zabijaci-nazyvani-priony-ludom-a-zvieratam/

Pridaj komentár

Design a site like this with WordPress.com
Začíname